Opening MDIEU uitgesteld door technische storing in subsidieportaal

Vanochtend om 09:00 uur is het subsidieportaal geopend van de MDIEU subsidie (Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid & Eerder Uittreden) voor aanvragen binnen het tweede aanvraagtijdvak voor bedrijven. Echter bleken er problemen te zijn met het portaal waardoor het niet mogelijk was om aanvragen in te dienen. De oorzaak van de technische storing is nog onbekend en wordt momenteel onderzocht.

MDIEU aanvragen is vandaag niet meer mogelijk en is uitgesteld

Het aanvraagtijdvak voor bedrijven voor de MDIEU subsidie is uitgesteld door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zodra de nieuwe datums bekend zijn wordt dit gedeeld door het ministerie en zullen wij onze relaties ook informeren.

Er is bevestigd dat er minimaal drie werkdagen tussen de dag van bekendmaking en de dag van openstelling zullen zitten. Dit geeft iedereen voldoende tijd om zich voor te bereiden op de nieuwe openstellingsdatum.

Ontvang een seintje van Hezelburcht

Wanneer er meer informatie beschikbaar is over de technische storing in het subsidieportaal en de mogelijk nieuwe openstellingsdatum, zullen we dit delen op onze website. Houd onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws of vul uw e-mailadres in om een seintje te krijgen:

contact

Wilt u sparren met één van onze specialisten over uw subsidiemogelijkheden? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op