Het programma van de Dag van de Subsidieprofessional is bekend

Inmiddels is het dagprogramma van de Dag van de Subsidieprofessional gepubliceerd. Op 16 oktober komen er tijdens het event verschillende gastsprekers uit het werkveld langs om te spreken vanuit hun kennis en ervaring. Verder is er ruimte voor interactie: paneldiscussies, vragen, gesprekken en een afsluitende borrel. Interesse in dit event? Meld u gratis aan!

Het programma van de Dag van de Subsidieprofessional

13:30 – 14:00 uur inloop
14:00 – 14:15 uur introductie
14:15 – 15:00 uur Aryan van Driel: Van politieke wens naar uitvoerbare subsidieregelingen: DUS-I als brug tussen beleidsambities en passend instrumentarium voor maatschappelijke impact.
15:00 – 15:15 uur korte pauze
15:15 – 15:45 uur paneldiscussie
15:45 – 16:30 uur Jurrian Werler: Het veranderende subsidielandschap: steeds meer specifieke regelingen vanuit het Rijk, hogere subsidievolumes die om een adaptieve rol vragen van subsidieprofessionals en de verschillende rollen die je als subsidieprofessional kunt aannemen inclusief do’s, don’ts en valkuilen.
16:30 – 18:00 uur afsluitende borrel

Locatie

Het event vindt plaats in Utrecht Rijnsweerd, Bar Beton. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto te bereiken. Mocht u met de auto komen kunt u deze bij de locatie zelf parkeren. Het eerste uur parkeren is gratis, daarna kost dit € 1,85 per uur. Ook zijn er oplaadpalen beschikbaar voor elektrische auto’s.

Bar Beton Rijnsweerd, Pythagoraslaan 101 | 3584 BB Utrecht

Gastsprekers

Tijdens het event komen twee gastsprekers langs om vanuit hun perspectief kennis te delen over het subsidie vak. Leer de gastsprekers kennen:

Aryan van Driel

Aryan is sinds januari 2023 directeur bij Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I). Dit is een dienstverlenende organisatie die de schakel tussen subsidieaanvragers en de ministeries VWS en OCW vormt. Met zijn kennis en ervaring als tussenpartij kan Aryan veel informatie delen vanuit de verschillende perspectieven in het subsidie vak.

Jurrian Werler

Jurrian is sinds 2013 werkzaam als subsidieadviseur bij Hezelburcht in team public en sinds 2022 teamleider hiervan. Door de jaren heen heeft Jurrian veel verschillende partijen gezien en ervaring opgedaan. Hierdoor kan hij precies vertellen hoe de subsidiewereld de afgelopen jaren is veranderd. Uit ervaring deelt Jurrian zijn kennis over welke rol je als subsidieprofessional het beste kunt aannemen, en wat de valkuilen van dit vak zijn.

Aanmelden voor hét subsidie event

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u langskomen op dit leerzame event? Meld u dan gratis aan via de website van de Dag van de subsidieprofessional!

contact

Wilt u meer weten over dit event? Laat uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt contact met u op