Budget DUMAVA 2024 nog niet uitgeput

Het budget DUMAVA 2024 (Subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed) is nog niet uitgeput. Bij de derde openstelling van de regeling was er € 452,3 miljoen beschikbaar. Na bijna 3 maanden zit er nog ruim € 127 miljoen in de subsidiepot die u kunt aanspreken tot en met 31 oktober 2024.

Wat is het doel van DUMAVA 2024?

DUMAVA is in het leven geroepen om het tempo van de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed te verhogen. Met deze subsidie wil de overheid eigenaren van maatschappelijk vastgoed financieel stimuleren om te investeren in verduurzamingsmaatregelen.

Voor wie is deze subsidieregeling?

Eigenaren van maatschappelijk vastgoed komen in aanmerking voor deze subsidieregeling. Denk aan eigenaren van een school, een overheidsgebouw, een zorginstelling, een gebedshuis of een monument.

Wat is de hoogte van de subsidie?

De hoogte van de subsidie is afhankelijk van de situatie. Als u 1, 2 of 3 maatregelen uitvoert, is het bedrag minimaal € 5000. Voor een integraal project bedraagt dit minimaal € 25.000. Een integraal verduurzamingsproject is een maatregelenpakket gebaseerd op een Maatwerkadvies (of een Duurzame Monumenten-advies). In alle situaties geldt het maximale bedrag van € 1,5 miljoen.

Meer weten over de voorwaarden? Neem contact op met een specialist over DUMAVA!

Wilt u uw maatschappelijk vastgoed verduurzamen? Denk aan de subsidieregeling DUMAVA voor ondersteuning hierbij. Neem contact op met onze specialisten. Zij hebben ruimschoots ervaring om u te informeren en uw aanvraag te ondersteunen.

Neem contact op voor advies
Of bel direct naar: 088 495 20 00

DUMAVA subsidie
Gerelateerde subsidie DUMAVA subsidie
De Subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) is interessant voor eigenaren van maa...Lees verder

Contact

Meer weten over DUMAVA? Laat uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt contact met u op.